Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
INDKØBSKURV (0)
I ALT (0,00 DKK)

Betingelser for hundepension

Ved køb af varer fra webshoppen, ses venligst bort for nedenstående. Se dog vores Handelsbetingelser

Generelle betingelser og betaling for Lavsæson, Højsæson og Nytår.

Med i prisen ved almindelig pension er foder, vand, 2 daglige lufte ture, direkte udgang udvendig løbegård, kurv med tæppe, legetøj, tyggeting/snacks, foder- og vandskåle samt daglig rengøring af boks, foder- og vandskåle. Hele året er opholdsrummene opvarmet til 20 grader.

Med i prisen ved luksus pension er det samme som almindelig pension og ½ times samlede motion pr. dag.

Foderet er med i prisen!
(Eget foder kan medbringes (se kravet i bunden af siden))


Det er kun Personalet der har adgang til hundenes opholdsrum samt foran de udvendige bokse. Dette er for at undgå hundene udsættes for unødig stress, i henhold til dyreværnsloven og loven om drift af hundepension.

Hundepensionen åbningstiderne skal overholdes af hensyn til de andre hunde der er på pensionen.


Vaccinationsattesterne eller dyrlægeerklæring skal være tilstede under hele opholdet, den må ikke være mere end et år gamle.

Loven (se heleLoven kræver at Hunde, der indføres i virksomheden, skal straks vaccineres mod hundesyge, parvovirus og hepatitis (DHP), medmindre der foreligger en dyrlægeerklæring om, at de er virkningsfuldt vaccineret mod de pågældende sygdomme. Som er Kernevacciner.

Derudover forlanger vi at hunde er vaccineret med følgende tilvalgsvacciner Kennelhoste (BbPi) og Leptospirose (L4), da ved ophold på hundepension er smitterisiko stor.

Vi kan ikke påtage nogen garanti for evt. smitsomme sygdomme.

 

Alle hunde skal være i behandling imod lopper m.m.


Dyrlæge
Skulle hunden blive syg eller får småskader, og det er nødvendigt at tilkalde dyrlægen. Derfor er det vigtigt at oplyse om evt. sygdom eller skade senest ved ankomst.

Ved dyrlægebesøg der kan afsluttes med en medicins behandling bliver hundeejeren ikke ringet op.

Ved dyrlægebesøg hvor der kræves et operativt indgreb eller indlæggelse vil der blive ringet op til hundeejeren, vi bliver ved med mange forsøg på at få kontakt til ejer. Men er den akutte situation så meget fremskreden at der skal handles for ikke at overskride dyreværnsloven, så handler vi ud fra denne lov i samråd med dyrlægen.

Det vil altid være vores tilsynsførende dyrlæge Otterup Dyreklinik eller den vagthavende dyrlæge.

Hunde ejeren betaler dyrlægeregningen direkte til os.

Se hele Dyreværnsloven 

Medicin

Alle typer piller, øre- og øjnedråber, samt alle typer kosttilskud. Der skal oplyses om hvilken sygdom eller skade medicinen er mod. Medicinen skal medbringes i den udleverede emballage fra dyrlæge eller apotek. Andre former for medicin skal aftales på forhånd. Merpris på 10 kr. pr. gang.

 

Hundens ejendel

Alle hundens egne ejendele skal være grundigt rengjorte og loppefrie. Pensionen er på ingen måder ansvarlige for hundens medbragte ejendele som tæpper, hundekurve og legetøj. Hvis ejendelene går i stykker eller bliver væk, (itu bidt inventar/ejendele smides bort) anses for at være tabt. Det er hundeejerens ansvar at få tingene med hjem igen.

 

Løbeareal kan tilkøbes.
Vi lukker ikke hunde sammen i løbearealet, der ikke kommer fra samme ejer. Der er altid en person tilstede. Turen på løbearealet foregår efter hundens egne ønsker. Turen på løbearealet er altid i forlængelse af en de daglige lufte ture.

Hunden skal have den lovpligtige hundeansvarsforsikring.


Betaling
Ved bestilling mindre end 1 måned før ankomst indbetales hele beløbet omgående.

Ved bestilling mere end 1 måned før ankomst kan du selv vælge om du at vil betale 100 % med det samme eller dele betalingen op i 2 dele, del 1 er 25 % af det samlede beløb indenfor 48 timer og del 2 er 75% af det samlede beløb som skal betales senest 30 dage før end ankomst. Du/I vil modtage et direkte link til betaling af restbeløbet (del 2) når denne er oprettet på webshoppen.


Ændring koster 120 kr. pr. gang. (Flytning af datoer for opholdet eller afkortning af opholdet). 
Afbestilling mere end 4 uger før opholdets start 25 % af det samlede beløb.
Afbestilling mindre end 4 uger før opholdets start 50 % af det samlede beløb.
Annullering inden for 48 timer gratis.

Ved afkortning af opholdet efter opholdets er startet, er der ingen tilbagebetaling af manglende dage.

Hundepensionen er godkendt af Fødevarestyrelsen, Teknik og Miljø ved Nordfyns Kommune. Fødevarestyrelsen fører tilsyn og gennemgår lejlighedsvis pensionen. Hundepension bliver gennemgået af den tilsynsførende dyrlæge, mindst 4 gange årligt.

De ansvarshavende uddannelser.
Søren har landmandsuddannelse.
Margit har hundeholderuddannelsen.
 

Krav til medbagt foder.
Foderet skal opbevares løst i en lukket beholder med tætsluttet låg, beholderen skal være fødevarer godkendt, dette er et krav fra fødevareregionen. Fodersække med genlukning accepteres ikke. Vigtigt at navn og daglig mængde foder er oplyst uden på beholderen eller en løs seddel i beholderen. Barf foder modtager vi gerne, dette skal oplyses i før ankomst, da pensions fryser kun kan rumme 2 kg foder ad gangen, alt derudover skal vi have den private fryser. Men vær opmærksom på at alle hunde bliver foderet 2 gange daglig. Hvis Barf fodring kun er en gang daglig, vil hunden få godbidder til anden gangs fodringen. Da hunden ellers vil føle sig snydt, hvilket ingen hunde i vores pension skal gøre. Al foder der ikke er spist op indenfor 24 timer vil blive kasseret, dette gælder også pensions eget foder. Al pensionens foder er opbevaret i lukkede beholdere med tætsluttet låge efter åbning. At foderet er opbevaret i en lukket beholder gør foderet mere lækkert for den enkelte hund, derudover bevare den smagen længere samt holdbarheden.
 
Husk at have ekstra foder med, hvis I skulle blive forsinket af en eller anden årsag. Husk at have ekstra foder med, hvis I skulle blive forsinket af en eller anden årsag.

 VI TILBYDER
FYSISK BUTIK
HURTIG LEVERING
STORT UDVALG
GODKENDT AF NETS
WEBSHOP ÅBEN 24/365
SIKKER BETALING
Klik her for vores mobilside