Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
INDKØBSKURV (0)
I ALT (0,00 DKK)

Betingelser for hundepension

Ved køb af varer fra webshoppen, ses venligst bort for nedenstående. Se dog vores Handelsbetingelser

Generelle betingelser og betaling for Lavsæson, Højsæson og Nytår.

Med i prisen er foder, vand, 2 daglige ture på vores udearealer uden snor, direkte udgang udvendig løbegård, kurv med tæppe, legetøj, tyggeting/snacks, foder- og vandskåle samt daglig rengøring af boks, foder- og vandskåle. Hele året er opholdsrummene opvarmet til 20 grader.

Foderet er med i prisen!


Hvis der vælges at medbinge foderet selv, skal nedenstående krav overholdes.
Foder skal opbevares hygiejnisk og utilgængeligt for dyr. (Henhold til loven § 12)
Hygiejnisk og utilgængeligt for dyr, betyder at foderet skal være i en lukket beholder med tætsluttet låg. Derudover skal foderet være løst i beholderen af hensyn til miljøet og affaldshåndtering.


Alle ture på vores udearealer foregår altid efter hundens/hundenes egne ønsker og uden snor. (Hunde der ikke er vant til at gå uden snor, vil dog være i snor, for ikke at udsætte hunden for unødig stress) Vi lukker kun hunde sammen, der kommer fra samme ejer.

Det er kun Personalet der har adgang til hundenes opholdsrum samt foran de udvendige bokse. Dette er for at undgå hundene udsættes for unødig stress, i henhold til dyreværnsloven og loven om drift af hundepension.

Hundepensionen åbningstiderne skal overholdes af hensyn til de andre hunde der er på pensionen.

Vaccinationsattesterne eller dyrlægeerklæring skal være tilstede under hele opholdet, den må ikke være mere end et år gamle.

Loven (Se hele Loven her) kræver at hunde der indføres i virksomheden, skal straks vaccineres med Kernevacciner mod hundesyge, parvovirus og hepatitis (DHP). Medmindre der foreligger en dyrlægeerklæring om, at de er virkningsfuldt vaccineret mod de pågældende sygdomme.

Derudover forlanger vi at hunde er vaccineret med følgende tilvalgsvacciner Kennelhoste (Pi eller BbPi en af disse to) og Leptospirose (L4), da ved ophold på hundepension er smitterisiko stor.

Vi kan ikke påtage nogen garanti for evt. smitsomme sygdomme.

Alle hunde skal være i behandling imod lopper m.m.

Dyrlæge
Skulle hunden blive syg eller får småskader, og det er nødvendigt at tilkalde dyrlægen. Derfor er det vigtigt at oplyse om evt. sygdom eller skade senest ved ankomst.

Ved dyrlægebesøg der kan afsluttes med en medicins behandling bliver hundeejeren ikke ringet op.

Ved dyrlægebesøg hvor der kræves et operativt indgreb eller indlæggelse vil der blive ringet op til hundeejeren, vi bliver ved med mange forsøg på at få kontakt til ejer. Men er den akutte situation så meget fremskreden at der skal handles for ikke at overskride dyreværnsloven, så handler vi ud fra denne lov i samråd med dyrlægen.

Det vil altid være vores tilsynsførende dyrlæge Otterup Dyreklinik eller den vagthavende dyrlæge.

Hunde ejeren betaler dyrlægeregningen direkte til os.

Se hele Dyreværnsloven 

Medicin.
Alle typer piller, øre- og øjnedråber, samt alle typer kosttilskud. Der skal oplyses om hvilken sygdom eller skade medicinen er mod. Medicinen skal medbringes i den udleverede emballage fra dyrlæge eller apotek. Andre former for medicin skal aftales på forhånd.

Hundens ejendel.
Alle hundens egne ejendele skal være grundigt rengjorte og loppefrie. Pensionen er på ingen måder ansvarlige for hundens medbragte ejendele som tæpper, hundekurve og legetøj. Hvis ejendelene går i stykker eller bliver væk, (itu bidt inventar/ejendele smides bort) anses for at være tabt. Det er hundeejerens ansvar at få tingene med hjem igen.

Forlænget tur på udearealet kan tilkøbes (10 min.)
Vi lukker ikke hunde sammen på udearealet, der ikke kommer fra samme ejer. Der er altid en person tilstede. Turen på udearealet foregår efter hundens egne ønsker.

Luksus tur på udearealet kan tilkøbes (30 min).
Vi lukker ikke hunde sammen på udearealet, der ikke kommer fra samme ejer. Der er altid en person tilstede. Turen på udearealet foregår efter hundens egne ønsker.

Hunden skal have den lovpligtige hundeansvarsforsikring.

Betaling
Ved bestilling mindre end 1 måned før ankomst indbetales hele beløbet omgående.

Ved bestilling mere end 1 måned før ankomst kan du selv vælge om du at vil betale 100 % med det samme eller dele betalingen op i 2 dele, del 1 er 25 % af det samlede beløb indenfor 48 timer og del 2 er 75% af det samlede beløb som skal betales senest 30 dage før end ankomst. Du/I vil modtage et direkte link til betaling af restbeløbet (del 2) når denne er oprettet på webshoppen.


Ændring koster 120 kr. pr. gang. (Flytning af datoer for opholdet eller afkortning af opholdet). 
Afbestilling mere end 4 uger før opholdets start 25 % af det samlede beløb.
Afbestilling mindre end 4 uger før opholdets start 50 % af det samlede beløb.
Annullering inden for 48 timer gratis.

Ved afkortning af opholdet efter opholdets er startet, er der ingen tilbagebetaling af manglende dage.

Hundepensionen har Hundesmiley. Fødevarestyrelse har kontrol en gang om året, se den sidste rapport på findhundesmiley. Teknik og Miljø ved Nordfyns Kommune. Hundepension bliver gennemgået af den tilsynsførende dyrlæge, mindst 2 gange årligt.

De ansvarshavende uddannelser.
Søren har landmandsuddannelse.
Margit har hundeholderuddannelsen.
 

usk at have ekstra foder med, hvis I skulle blive forsinket af en eller anden årsag.

 VI TILBYDER
FYSISK BUTIK
HURTIG LEVERING
STORT UDVALG
GODKENDT AF NETS
WEBSHOP ÅBEN 24/365
SIKKER BETALING
Klik her for vores mobilside