Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
INDKØBSKURV (0)
I ALT (0,00 DKK)

Nutra Nuggets - Kat

Produceres efter præcise opskrifter og emd samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din kat et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

Koncentreret fuldkost
NUTRA NUGGETS indeholder kun råvarer af højeste kvalitet. Resultatet er et fuldfoder, som din kat behøver for at holde vægt og energi på rette niveau - med de rigtige vitaminer og mineraler. En smagsoplevelse, som din kat vil elske.

Mindre afføring
NUTRA NUGGETS indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegatabilske råvarer for at garantere et letfordøjeligt foder, der optages i kroppen og mindsker afføringsmængden.

Ingen kunstige smags- og farvestoffer
NUTRA NUGGETS er letfordøjeligt og fri for tilsætningsstoffer i form af kunstige smags- og farvestoffer.

God økonomi
Dagsrationen kan i visse tilfælde skæres ned til det halve sammelignet med andre fabrikater. Det giver en god økonomi, da foderomkostningerne holdes nede.

Omega-3 og Omega-6
Fedtsyrerne Omega-3 og Omega-6 er byggesten, som hjælper til emd at styrke din kats helbred. Som Omega-6 kilde anvendes kyllingefedt af højeste kvalitet, og for Omega-3's vedkommende anvendes hørfrø. Hørfrø bevarer smagen, til forskel fra fiskeolier, som kan give uønsket samg og lugt, og som kan blive harske, hvis de ikke anvendes korrekt.

Den rigtige balance mellem fedtsyrerne giver et aktivt immunforsvar, der mindsker risikoen for bl.a. hjerte- og nyresygdomme samt kræft. Samtidig giver den rigtige balance et højere udbytte af kosten og mindsker risikoen for infektioner ved f.eks. insektbid og sår, samt ved tør og kløende hud, der i visse tilfælde er en fortløber for hudsygdomme. Din kat får en frisk og fugtighedsbevarende hud, og en glansfuld, blød pels.

Essentielle mineraler
I NUTRA NUGGETS findes askeprotein-kilder, der indeholder livsvigtige mineraler. Askeproteinet et afstemt i det helt rigtige forhold til din kat, da for store doser af askeprotein kan give helbredsproblemer.

E-Vitamin
NUTRA NUGGETS er naturligt konserveret med E-vitaminer, der stabilisrer næringsindholdet og hjælper med til at holde maven i orden.

Sunde nyrer og urinveje
Årsagen til nyre- og urinvejssygdomme skyldes ofte forkert ernæring. Derfor har Nutra Nuggets sakbt Adult Cat, som er en hel produktserie til voksne katte, og den hjælper til med at holde nyrer og urinveje sunde.VI TILBYDER
FYSISK BUTIK
HURTIG LEVERING
STORT UDVALG
GODKENDT AF NETS
WEBSHOP ÅBEN 24/365
SIKKER BETALING
Klik her for vores mobilside