Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
INDKØBSKURV (0)
I ALT (0,00 DKK)

Produktinformation

Produceres efter præcise opskrifter og med samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din hund et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

Hvis du har brug for et luksuskvalitetsfoder, der er udviklet til at fremme livslang sundhed, skulle du prøve NutraGold, som er specielt udviklet for sundhed, udseende, trivsel og vitalitet.

Produceres efter præcise opskrifter og emd samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din kat et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

NutraGold ved at katte ikke er små hunde. Katte er på mange måder unikke - og det gælder også for der ernæring. Af denne grund har NutraGold udviklet en hel foderserie, der er specilet udviklet til at opfylde de særlige ernæringsbehov hos katte. Alle NutraGold-foderprodukter til fuldvoksne katte er fremstillet til at opnå den rette urin-pH-balance og nedsat indhold af magnesium, hvilket bidrager til at sikre sunde urinveje hos katten.VI TILBYDER
FYSISK BUTIK
HURTIG LEVERING
STORT UDVALG
GODKENDT AF NETS
WEBSHOP ÅBEN 24/365
SIKKER BETALING
Klik her for vores mobilside