Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
INDKØBSKURV (0)
I ALT (0,00 DKK)

Nutra Gold - Hund

Hvis du har brug for et luksuskvalitetsfoder, der er udviklet til at fremme livslang sundhed, skulle du prøve NutraGold, som er specielt udviklet for sundhed, udseende, trivsel og vitalitet.

Nutra Gold er komplet serie af luksuskvalitetsprodukter med fersk kød, der hver især er udviklet til at opfylde dyrets krav i en bestemt livsfase.

Nutra Gold er baseret på fersk - aldrig - lamme- eller kylingekød, der sikrer god smag og det optimale, balancerede indhold af aminosyrer.

Super Premium Nutra Gold
Pro-produkterne har følgende fordele:
¤ De friskeste og kvalitetsmæssigt bedste ingredienser.
¤ Fersk kød - den primære ingrediens i alle vore produkter, undtagen vores fedtfattige produkt, hvor fersk kød er den sekundære ingrediens.
¤ Kontrolleret askeindhold i alle foderprodukter giver bedre smag og øget fordøjelighed.
¤ Omega-6/Omega-3-system - i balanceret forhold, der dokumenteres af forskning. Medvirker til at sikre din hund sund hud og smuk pels.
¤ Styrker leddene i alle foderprodukter til fuldvoksne hunde.
¤ Sundhedsfremmende indhold af hele korn, ris og havre, der er et let fordøjeligt supplement af kulhydrater.
¤ Frugt og grønsager er kilde til naturlige antioxidanter, som styrker immunforsvaret.
¤ Kyllinge- og lammemel samt æggeprotein, der et fremragende supplement af proteiner og aminosyrer.
¤ Energitæt - mindre fodermængder påkrævet, og derfor mindre afføring at fjerne.
¤ Ingen tilsætning af biprodukter.
¤ Konservering med naturligt E-vitamin.

Ledstyrkende system
Den brusk, som findes i leddene, er ikke alene beragnet på at absorbere stød, men også at smøre leddene. Det er derfor vigtigt at sikre, at ledbrusken er sund, så dyret altid kan bevæge sig uden smerter. Kropppen producerer naturligt glucosamin og chondroitin i små mængder, som bidrager til at vedligeholde, reparer og hæmme ødelæggelsen af ledbrusken.

NutraGold indeholder mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræbrusk (chondroitinkilde), der hjælper kroppen med at holde leddene sunde og smertefri.

NutraGold Adult Dog, Lamb &Rice Adult Dog, Salmon og Potato Adult Dog indeholder alle mel af skaldyr (glucosaminkilde) i mængder på 300 mg/kg og fjerkræbrusk (chondroitinkilde) i mængder på 100 mg/kg.

Nutra Gold Senior Dog til ældre hunde indeholder 1200 mg/kg mel af skaldyr (glucosaminkilde) og 400 mg/kg fjerkræbrusk (chondroitinkilde), der yderligere hjælper fuldvoksne dyr.

Kontrolleret askeindhold
NutraGold er udviklet med et levere indhold af aske og fosfor, hvilket fremmer en sund nyrefunktion. Aske er den ikke-fordøjelige del af dyrefoderet og består primært af kalcium, fosfor og andre mineraler.

Et højt askeindhold har en negativ indvirkning på både smag og fordøjelighed, og ved fuldvoksne dyr kan et højt askeindhold også have en negativ indflydelse på sundheden. Så når askeindhol nedsættes, forbedres smagen og fordæjeligheden - lige som de sundhedsmæssige fordel.VI TILBYDER
FYSISK BUTIK
HURTIG LEVERING
STORT UDVALG
GODKENDT AF NETS
WEBSHOP ÅBEN 24/365
SIKKER BETALING
Klik her for vores mobilside