Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
INDKØBSKURV (0)
I ALT (0,00 DKK)

Nutra Nuggets - Hund

Produceres efter præcise opskrifter og med samme høje kvalitet af råvarer hver gang, for at give en balanceret kost med et overlegent resultat. NUTRA NUGGETS giver din hund et koncentreret, førsteklasses fuldfoder til den rigtige pris.

K
oncentreret fuldkost
NUTRA NUGGETS indeholder kun råvarer af højeste kvalitet. Resultatet er et fuldfoder, som din hund behøver for at holde vægt og energi på rette niveau - med de rigtige vitaminer og mineraler. En smagsoplevelse, som din hund vil elske.

Mindre afføring
NUTRA NUGGETS indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegetabilske råvarer for at garantere et letfordøjeligt foder, der optages i kroppen og mindsker afføringsmængden.

Ingen kunstige smags- og farvestoffer
NUTRA NUGGETS er letfordøjeligt og fri for tilsætningsstoffer i form af kunstige smags- og farvestoffer.

Omega-3 og Omega-6
Fedtsyrerne Omega-3 og Omega-6 er de byggesten, som hjælper til at styrke din hunds helbred. Som Omega-6 kilde anvendes kyllingefedt af højeste kvalitet, og for Omega-3's vedkommende anvendes hørfrø. Hørfrø bevarer smagen, til forskel fra fiskeolier, som kan give uønsket smag og lugt, som kan blive harske, hvis de ikke anvendes korrekt.

Den rigtige balance mellem fedtsyrerne giver et aktivt immunforsvar, der mindsker riskoen for bl.a. hjerte- og nyresygdomme samt kræft. Samtidig giver den rigtige balance et højere udbytte af kosten og mindsker risikoen for infektioner ved f.eks. insektbid og sår, samt ved tør og kløende hud, der i visse tilfælde er forløber for hudsygdomme. Din hund får en frisk og fugtighedsbevarende hud, og en glansfuld, blød pels.

Essentielle mineraler
I NUTRA NUGGETS findes askeprotein-kilder, der indeholder livsvigtige mineraler. Askeproteinet er afstemt i det helt rigtige forhold til din hund, da for store doser af askeprotein kan give helbredsproblemer.

E-Vitamin
NUTRA NUGGETS er naturligt konserveret med E-vitaminer, der stabiliserer næringsindholdet og hjælper med til at holde maven i orden.

Mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræbrusk (chondroitinkilde)
Disse to ingredienser samarbejder for at styrke ledbrusken og forebygger ledskader. Dette er specielt vigtigt for ældre og/eller meget aktive hunde, da sliddet ellers kan være stort. Tilsat i udvalgte fodertyper.

God økonomi
Dagrationen kan i visse tilfælde skæres ned til det halve sammenlignet med andre fabrikater. Der giver en god økonomi, da foderomkostningerne holdes nede.VI TILBYDER
FYSISK BUTIK
HURTIG LEVERING
STORT UDVALG
GODKENDT AF NETS
WEBSHOP ÅBEN 24/365
SIKKER BETALING
Klik her for vores mobilside